Mehmet Akif'e Mektup Var !

Yağmur Taşdedeniz adlı öğrencimiz kompozisyon yarışmasında Çanakkale birincisi olmuştur

Çanakkale il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘’İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’’ konulu kompozisyon yarışması düzenlendi. İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü nedeni ile düzenlenen yarışma, İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy'un birleştirici ve bütünleştirici yönü, vatan ve millet sevdasıyla kaleme aldığı eserlerinin öğrencilere hatırlatılması ve öğretilmesi amacı ile gerçekleştirildi.

Düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından duyuruldu;

Gelibolu Anadolu Lisesi Yağmur TAŞDENİZ Çanakkale İl Birincisi olmuştur. Emeği geçen tüm Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz.

14-03-2024

14-03-202414-03-2024